Ledsen dudes

Tjao!
Nu är det så att jag inte har uppdaterat på några dagar, men det är pga, jag har inget att skriva om, jag är lat (a), och nu är det sommarlov också, och jag har blivit så sjukt stressad med allt som jag ska hinna med, men jag kommer självklart hinna med att skriva i sommar! <3

-

This feeling
 

Solat

Hej!

Har varit ute och solat ett tag nu, men nu kom det ett stort moln.. 
Min förkylning börar bli lite bättre i alla fall, är mest snuvig. Men imorgon är det midsommar! 
Vi ska fira med släkten hemma hos Mormor och Morfar, vi äter mat, spelar kubb ibland, och har bara skoj!
Hur firar ni midsommar?

Inget att skriva

Hejsan!
Har egentligen inget att skriva. Men vill göra ett inlägg så gör det ändå. Idag har jag varit hemma och vilat, försökt att blivit av med min förkylning åså. Det har faktist lönat sig å blivit lite bättre! :)
Ha de bra nu! Pussisar!

Godmorgon!

Godmorgon kära läsare!
Har nu fixat i årdning mig, ska umgås med Lina idag! Är sjukt snuvig.. Blev så förra sommaren också, att jag var snuvig typ hela sommaren, det liksom rinner i näsan, sen blir jag alldeles vattnig i ögonen, sjukt irriterande iaf! 
Snart är det Ludvika Festen också! Det ska bli sjukt kul! Men nu ska jag läsa lite bloggar åså. Ha en bra förmiddag!

Möblerar

Just nu håller jag på att möblera om i mitt rum. Men det går inte så värst bra.. Haha, men kom ihåg att prenumerera på "emiliabloggg" på youtube! <3


Youtube Kanal

Kolla in min Youtube kanal, tryck bara HÄR.
Kanalen har inget med min blogg att göra, där "vloggar" jag om olika saker ist!
Men kom ihåg att PRENUMERERA på min kanal, puss sålänge! :)

Tupplur?

Har sån otrolig halsont..
Ska nog försöka ta mig en tupplur, vill absolut inte ha feber på sommarlovet! Men ni får gärna kommentera vad ni tycker om min nya design!


Ny design

Som ni ser har LOLLO fixat en ny design åt mig! Hon satt in en bild i headern från dansuppvisningen, för mina bilder passade tydligen inte. Men nu blev det lite nytt å fräscht i bloggen. Ha de bra!


Bikini + naglar

Här får ni bild på min nya BIKINI som låg i HM paketet igår! Och jag har hållt på att fixa mina naglar i några timmar åxå, ha de bra! :)


Good Night

Hej!
Idag har jag umgåtts med roliga vänner :). Det har varit en rolig dag/kväll, med inte ett lika roligt slut, haha. Men nu ska jag i alla fall duscha, städa och sen öppna detta spännande paket från HM! Läs nästa inlägg så får ni se vad det är, ha en bra förkväll så hös vi snart!


Godmorgon!

Nu ska uppdateringen bli bättre har jag bestämt mig för! För nu är det sommarlov också! Idag ska jag va med Nettan, det är fint väder ute åxå! Men här får ni en bild på min examens present jag fick igår :)


Idag..

Är det sista dagen!!
På eftermiddagen får vi sommarlov!
Shiit så skönt! Men idag ska vi typ inte göra nå alls i skolan.. Jodå, nåt ska vi väl göra. Men ska dra snart.. Hejdå! :)


Åhh?!

Skulle lämna tillbaka en bok till bibblan igår efter skolan. Men det glömde jag. Och så tog jag hem den. Men nu är den helt borta! Inte i mitt rum, inte i vardagsrummet, inte i förrådet?! Ingenstans.. Den måste va kvar i skolan? Aja, igår blev det kass uppdatering. Men hängde lite med vänner ;-)


My morning

Godmorgon!
Nu är jag uppe och springer omkring. Haha, nejdå. Vaknade halv 7, sen gick jag upp kvart i sju, åt frukost, borstade tänderna, klädde på mig, osv. Nu ska jag gå om 10 minuter ungefär, ska ta sällskap med Fabian till skolan. Men ha en bra dag så ses vi sen! :-)
-jag idag


Vad köpte jag igår?

Detta köpte jag igår, ha de bra!


Dåligt internet

Hej!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men jag är uppe i skogen hos Farfar, och dom har inte världens bästa mottagning här.. Men nu funkar det i alla fall! Igår somnade vi tidigt typ vid 23.00 hade gått upp vid 06.45 igår. Men jag hade jättekul igår! Och snart är det sommarlov också! Och shopping blev det igår också ;). Laddar upp bilder när jag kommer hem! image description

Påväg hem + nails

Hej på er!
Nu sitter vi i tåget påväg hem. Det har varit jättekul idag, träffat skojiga människor, och shoppat! Men här får ni en bild på mina naglar jag fixade igår, målade frankrikes flagga ;-) + en bild på min underbara kusin!


Tågresa

Just nu sitter jag på tåget påväg till Falun, är väldigt trött, brukar oftast inte gå upp kl 06.45 på lördagar.. Men så fick det bli idag ;-). Ska bli jättekul att få träffa min (snart 3 år) lilla kusin! Har inte träffat han på länge. Men jag bloggar säkert därifrån också, sen hemma hos Farfar. Ha en bra morgon!


Tja Emilias läsare!

Hejhej Emilias käre läsare. Jag är alltså Lollo, hon som gör Emilias designers och headers! Jag ska fixa headern imorn , sen är allt klart . JAG GÖR GRATIS DESIGNERS!
www.kiws.blogg.se

-

-


Orkar inte :(

Jag och Nettan vann "Talang 2012" på våran skola idag! Wiiie :)
På klassens timme var det 5:orna som skulle fixa klassens timme. Vi hade typ "OS 2012" hahaha.
Men nu har jag kommit hem i alla fall för ett tag sen. Jag tänkte först gå ut och sola, men då blev det molnigt åså, då kokade jag nudlar istället. Fast sen måste jag städa mitt rum, ser ut som en svinstia, sen måste jag packa, orkar inte, är jämt trött som ni säkert vet, imorn åker vi tåg till Falun, sen åker vi buss hem, sen till Farfar och Bettan. Och där ska jag sova i helgen ;).

Godmorgon!

Godmorgon bloggen..
Igår kväll ställde jag alarmet på kl 06.15.
Och så börjar det tjuta 05.45?!
Asså bara en halvtimme för tidigt. Men blir ändå irriterad.. Men idag är det skola som vanligt då. Efter vet jag inte, vet bara att jag måste städa mitt rum och packa. Men vi hörs! <3
-rånare


Trött tjej.

Här kommer helgens planer (och fredagens).
Fredag: Skola, talang, packa tills helgen.
Lördag: Upp väldigt tidigt, ska vara i stan kl 8 typ, jag och min "halvfarmor/plastfarmor" eller vad man ska säga. Vi ska åka in till Falun och hälsa på min kusin, sen sova hos Farfar och min "halvfarmor".
Söndag: Vakna hos F&HF, och sen vet jag inte. Hahah!


Spruta..

Jao. Idag ska vi ta spruta i skolan.. Jag är inte direkt rädd för sprutor, men är inget fan direkt. Jag vet att det finns såna i min klass som verkligen HATAR sprutor. Men vi har redan tagit 1/3 sprutor, så denna blir 2/3. Den 3/3 ska vi ta i höst. Det är ju mot sånt här "livmoderhalscancer". Men ha en bra dag i alla fall så hörs vi sen! :)


Emilia bjuder

Godmorgon på er!
Nu har jag varit vaken i drygt en timme kanske. Men tidigare på morgonen funkade inte internet, så det var därför jag inte bloggade tidigare. Men sen gick jag ner till gästrummet (där internet grejset är) och startade om det. Så nu funkar det! Jag var uppe ganska sent igår. Så är lite trött.. Haha. Har väl inte så mycket mer att berätta. Förresten, ni kanske minns att jag i ett inlägg att jag skrev att jag var i behov av en ny bikini. Och nu har jag hittat en jag tycker om. Så ni kanske får se den på bild sen. Men här bjuder jag på en liten morgonbild med min kära äppeljuice♥


1 dag ledigt

Har kommit hem från skolan, nu kokade jag nudlar och satte mig i soffan och käkade.
Det är ganska kallt ute.. Men det är sol då och då. Men här fixade jag en liten bild vad jag ska göra nu när jag är ledig imorgon!

Trött, men skönt

Är som vanligt trött då..
Men det känns samtidigt skönt, för imorgon är det ju Nationaldagen här i Sverige, då är väl nästan alla skolor här i Sverige lediga. Ska nog ta mig en lång sovmorgon imorn.. Men nu ska jag strax dra till skolan. Pusshej!


Himlen är oskyldigt svart

-
har varit i skolan som vanligt idag.
sen hängde jag lite med nettan efter.
pusskram


Måndag? Igen?

Usch vad denna helg gick snabbt..
Aja, vi är lediga på onsdag i alla fall. För då är det ju nationaldagen. Sen på fredag har vi "talang" i skolan, då ska jag och nettan dansa, haha. Sen händer det väl inte så mycket i veckan annars. Förutom i helgen, men de får ni höra mer om närmare helgen!

-liten sneak peak på dagens outfit


Sko provning

Sitter och provar gamla skor och ser om dom fortfarande passar.. Haha. Idag har jag som sagt varit med nettan, vi har haft kuul!


Söndag

Snart ska jag vara med nettan ett tag. Ha en bra söndag så hörs vi snart!
-bild löst inlägg. bloggar från mobilen


Trött

Ligger å småsover då o då.. Tittar på New Moon. Men nu är jag så vimsig, så good night! <3


-


My Night


Fredag eftermiddag

Jag och nettan sitter och tittar på film just nu. Vi är ganska trötta efter skoldagen. Haha..
-såhär smart är jag


Grey Beautiful Day

Åh vad skönt med fredag! Vaknade för lite mer än en timme sen, fast försov mig lite och kom upp klockan 06.47.. Men så kan det gå ibland! Idag är det en helt normal dag i skolan. (förutom att vi slutar 13 då, hihi) fast det gör vi varje fredag!


RSS 2.0