Torsdag? Redan?

Det känns verkligen inte som att det är Torsdag? Tycker det typ känns som Tisdag? Eller nåt.. Jaja, är som vanligt trött, men ska snart dra till skolan. Imorn är det äntligen Fredag!! Så sjukt skönt..


-One Direction Up All Night Tour-

Hej!

Som jag inte hann berätta i förrgår, fick jag min nya (efterlängtade) DVDfilm!
One Direction Up All Night Live Tour.
En superbra film och tipsar den till er alla som gillar One Direction!


Sunny morning

Är väldigt morgontrött idag..
Fast brukar vara det varje dag, men inte såhär mycket. Jaha, idag är de onsdag, veckan går fort! Idag har vi nog inget speciellt i skolan iaf. Ska väl dra dit om en kvart kanske.


Haters will hate.

Såna som inte ens har en blogg förstår inte hur stressande det kan va att blogga. Sen är så fega att inte ens skriva sina riktiga namn när dom kommenterar. Jag vet vem du är, så du vet!

Men iaf, ligger framför tvn och slappar, är sjukt trött, haha. Men bloggar imorn, pusshej <3
-söt bild i skolan


Lost på DrawSomething

Körde nyss Draw Something, och märkte att alla mina färger försvunnit? Och jag hade alla färger -.-'
Är med nettan nu iaf.
Kram :)


Tisdag

Som nog alla vet så är det ju tisdag idag. Haha. Men först ska jag dra till skolan, sen ska jag till tandläkaren efter en stund -.-. Men måste dra nu, hoj!


Monday morning

Hej!
Nu har det börjat en ny vecka och det är Måndag igen.. Är väldigt trött osv, men sånt är livet, haha. Ska snart gå iväg till skolan i alla fall. Nu är det 16 dagar till sommarlovet! Taggad <3


Söndagsmys

Har nyss städat rummet och nu slappar jag bara framför tvn. Men har väl inte så
mycket mer att säga. Hörs imorn! :)

-kvällens planer


Marknad

Idag har jag och Nettan varit och röjt runt på marknaden, det var kuligt :D
Först åkte vi karuseller, sen gick vi å köpte godis åså, sen gick vi in och käka glass på donken. Sen efter ett tag åkte vi hem. Nu sitter vi bara framför datorn och glor. Hej så länge!


Dagen

Jao, hade fett kul idag!!
Kom till avenyn vid 2 nån gång idag. Sen körde vi genrep två gånger innan själva uppvisningen. Sen började det! Gjorde inga fel eller nånting :D. Men kommer sakna dansen och alla dansare i sommar :(, men vi kanske ses nån gång på sommaren :). Men imorn ska jag och nettan dra på marknad :-). Och ikväll ska jag se på ESC 2012. Hejja Loreen!!

-dampar, så kan inte ladda upp nån bild


The day

Idag gick bussen från skolan 07.45 till Leksand. Sen var vi på medeltids marknad till kl 4 ungefär. Sen tog vi bussen hem, det hände så mycket, så orkar inte skriva allt :), men sen kom jag hem, duschade en lång stund, gick upp och smörjde in mig med After Sun. Och käkade mat och nu ligger jag bara och slappar. Kommer antagligen somna om ett tag, hahahah. Imorgon blir det nog ingen bra uppdatering för det är dansuppvisning! :D


-idag

Nu ska jag berätta lite om dagen. Idag cyklade vi klassikern. Och det var kul! Ända tills jag fick punka på cykeln och var tvungen att gå med cykeln tillbaka till skolan. Efter skolan så drog jag och nettan ner och badade vid sjön. Nästan alla i klassen var där :). Imorgon ska vi iaf till Leksand med klassen åså. Berättar nog mer imorgon! :)

-blev sjukt bränd idag.. (min arm i mitten)


MTV och Facebook

Yeah!
Idag är det fett bra musik på MTV. Haha man blir ju så sjukt pigg om man hör musik på morgonen! Nu ska jag snart dra mig till skolan. Hoppas på lika fint väder idag som igår! Så skönt..
-bild från igår-och jag vet att jag är blek-


Nudlar och MTV.

Hej!

Hann tyvärr inte blogga något imorse. Blev för stressad helt enkelt. Men nu är jag hemma. Sitter och käkar nudlar och tittar på MTV. Imorn är det träning, och på torsdag, och på fredag, men på fredag kommer jag inte hinna vara med.. Vi ska på någon medeltidsmarknad i Leksand med klassen. (wöö). Och vi kanske kommer hem vid 5 eller nåt, och träningen börjar kl 4. Men aja. Nu fick ni höra lite som är pågång. Men bloggar mera senare! Kramisar.
(bloggar inne på IMac'en, och jag har inte riktigt lärt mig hur man lägger in bilder på denna sak)
(så detta inlägg blev bildlöst..)

-

Ledsen för den dåliga uppdatering, har inte haft ork och tid. Men nu slänger jag in en liten uppdatering. Idag har det inte hänt så mycke. Var på träning i avenyn efter skolan. Kul! Men nu har jag asont i benen. Haha. :)


Snabbt!

Detta blir ett snabbt inlägg. För jag måste snart trampa iväg mig till skolan. Bloggar för att ni ska få se att jag lever åså. Haha. Bloggar sen, Hejhej!


Träning

Nu är det träningsdags!
Det blir i några timmar så det kanske inte blir "världens" bästa uppdatering idag. Men stay tuned! Puss!


Middag

Jo, nu ska vi hålla i en middag här hemma. Är så sjukt hungrig, så det ska bli gott med lite käk!


Saturday

Yepp. Idag är det lördag. Har väl inte så mycket mer att säga, haha. Funderar även på att svara på frågorna från frågestunden idag? Vad tycker ni. Om jag får lite tid kanske jag hinner. Men kommentera gärna inlägget osv. :)
Haha, lillabloggen <3


Rubrik

Sitter och spelar draw something på mobilen just nu. (aahh) Aja, har väl inte så mycket mer att säga, men jag bloggar väl mera imorgon :). Godnatt!


Fredag

Yes, nu är det fredag!
(inte för att det spelar någon roll eftersom vi är lediga ändå), snart ska vi till att käka lunch, sen ska nog jag och pappa hitta på nå skoj. Haha. Men vi hörs mer sen! <3


Torsdagsmys

Nu ligger jag framför BH90210 och har lite torsdagsmys. Vet inte om jag kommer blogga mer idag, men ha de bra så hörs vi imorn! :)


Sorry

Ledsen att jag inte bloggat förrän nu. Jag har varit och drällt runt lite med nettan. Om några timmar ska jag på träning igen. Men jag uppdaterar senare. Puss!


Duschad

Kom hem från träningen för ett tag sen. När vi kom hem såg vi att det stod en ambulans hos grannarna. Aja, nu sitter jag bara framför datorn och glor.

-1Dwall


Sen morgon

Vaknade för en halvtimme sedan, nu ska jag igång att käka en god frukost, sen om några timmar ska jag och träna! Den här veckan blir det några extra träningar till uppvisningen som är nästa lördag.


Thailand

Tjena!

Följde nettan hem på bit för en stund sen, det ösregnar ute, så blev dyngblöt, haha. Men nu har jag bytt om, städat rummet, och nu ska jag snart igång att läsa en intressant bok jag fick tag på idag. Det var 2 stycken som kom till skolan idag och berättade om Thailand osv. Det var faktist väldigt intressant om jag får säga det själv!
Kom ihåg att fråga i frågestunden! Ni kan fråga frågorna på vilket inlägg ni vill! :)
Om du frågar minst 5 frågor får du en länk på min blogg i 1 vecka från och med den dagen jag svarar på frågorna!

Nettan (Y)

Är med bästis just nu :)
Vi sitter och dampar Sims, haha. Kom ihåg att fråga mer på frågestunden!
Ju mer frågor jag får, desto roligare kommer vloggen att bli :) <3


Godmorgon!

Hello!
Om en liten stund ska jag cykla iväg till skolan. Då går jag hela dagen sen ska jag och nettan gå hem till mig ett tag. Sen kommer väl pappa hem lite senare! :) Men nu måste jag snart dra, hörs!


FRÅGESTUND!!

YES!
Nu är det dags för frågestund!
Här kommer instruktionerna, och dom är enkla.
1. Ni som frågar minst 5 frågor, får en länk på min blogg, i en hel vecka!
2. Jag raderar alla töntfrågor och omogna frågor.
3. Fråga hur mycket ni vill!
4. Jag svarar på frågorna i en vlogg :)

Vad väntar du på?!
FRÅGA PÅ :D ♥


Matlagning

Kom hem från skolan nu för ett tag sedan. Snart ska vi igång att fixa middagen. Och imorgon kommer pappa hem också :). Har inte setts på ungefär 5 veckor. Men bloggar mer senare sötisar! <3


Morning..

Godmorgon.
Vaknade för en timme sedan och ska strax dra till plugget. Detta blev ett snabbt inlägg, för jag måste göra lite annat också. Hejsvejs sålänge :)


Desperat

Tjaoooo!

Är fullt desperat av en ny bikini just nu asså?! Någon som vet någon bra hemsida med snygga bikinis?
(Har redan kollat HM, GinaTricot, Cubus, och såna där) Jävligt desperat alltså, haha. 
Men i alla fall. Snart ska jag igång med en frågestund. Och då har jag tänkt svara på frågorna i en video. Låter det bra? :) , Eftersom många har frågat efter en videoblogg. Men själva inlägget om frågestunden kommer under veckan. Så håll utkik maddafakkaz ♥. Ha en bra förkväll så hörs vi sen.



Musiken är livet

Sitter med en bra lista på spotify i mina öron.
Ljuvligt. ♥

Godmorgon :)

Just nu sitter jag och kikar på mer BH90210, och har nyss käkat en god frulle ;). Snart ska jag börja fixa i årdning mig för dansen, ska bli kul! Har inte dansat på 2 veckor eftersom jag stod över förra gången. Men bloggar mera senare. Puss! :)


Mat

Nu ska vi strax till att käka mat!
Om ni undrar vad det är på bilden är det potatisgratäng överst, och fläskfilé i underst :) Ha en trevlig förkväll så bloggar jag mer sen! Pusshej.


Klar i garderoben.

Hej!
Nu har jag äntligen städat klart garderoben! :'). Nu sitter jag och dricker hallonsmoothie. *Mums*
Nu ska jag kika runt mest på internet åså. Hej sålänge ♥ 


Draw Something

Sitter och spelar Draw Something från mobilen just nu. Snart måste jag städa garderoben.. *suck* Igår köpte jag en skolavslutnings klänning, men den får ni inte se än ;-)


Home now.

Tjenare söta läsare!

Nu har jag kommit hem från plugget. Det var kul idag "förutom skräpplockningen".
Idag på klassens timme så hade vi "musik frågesport", då satte dom på one direction "wmyb" och i musikvidon är det ju såhär "vågor" som hörs i bakrunden i början på videon. Då visste jag att det var den låten, så jag bara skrek ut "KIWI!!!!!!" (namnet på vårat lag) och så sa jag, (1D WMYB) och vår lärare bara "låten hade ju inte börjat än!?" och nettan bara "EMILIA ÄLSKAR ONE DIRECTION!" och Isabella bara "titta på mobilskalet!" haha, sitter och fnissar för mig själv här just nu :). Men nu ska vi om ett tag åka och shoppa. Bloggar nog antingen i bilen, eller på kupolen. Puss!

Friday!

Äntligen är det fredag! Idag ska vi ha nån "städardag" i skolan. Tråkigt.. Men efter ska vi åka till kupolen och shoppa! Behöver verkligen nya plagg till garderoben. Men bloggar efter skolan!


Sista

Detta blir sista inlägget för idag. Måste fixa läxorna och ska titta på BH90210. Imorgon är det fredag. "skönt" Men jag ska FÖRSÖKA hinna med att blogga innan skolan imorn. Hoppas ni har haft en bra dag!


Pink skulls

Tänkte bjuda på en bild på vad jag hade för tröja idag. En rosa med dödskallar på. Men nu ska jag dra ner i duschen. :)


Wild pic

Har inte direkt något att berätta, men skriver lite ändå. :)
Ska snart duscha, sen ska läxorna fixas. Sen ska jag väl titta på Let's Dance på Tv4, eftersom det är hockey på fredag så har det ju flyttats till idag. Lika som förra veckan. Men jag bjuder på en random bild här. :)


Sorrysorry

Ledsen, hann inte blogga imorse. Vart för stressigt. Men har varit i skolan iaf. Sen cyklade jag hem. Kokade nudlar, nu kollar jag på tv. Men bloggar mera senare. Bye :)


Måste ju älska?

Man måste ju bara älska dessa videos ♥

Trött

Hej!
Nu är jag äntligen hemma och kan blogga. Jag kom hem typ vid halv 3, sen åkte jag till dagis och min klass skulle sälja nåt och blabla.. Sen åkte jag hem och åt mat. Orkade inte åka tillbaka till dagis efter. Nu ligger jag i sängen framför tvn och tittar på BH90210 <3

Ps: fick mitt nya skal idag, här får ni en bild <3


Dagen

Ville säga en sak innan jag berättar om dagen. För er som kommenterar dumt. Jag varje som kommenterar har ett särskilt nummer som kallas "IP nummer" och jag ser vilka som kommenterar flera gånger. Så kom ihåg det ;-).
Men iaf, idag har jag varit i skolan, det var kul, vi hade engelska och matte åså, då arbetade jag med bästa nettan :). Sen cyklade jag hem, åt lite, nu tittar jag på tv iaf. Hejsvejs :)<3


Friends

Tjena sötisar

Förlåt att jag inte bloggat förän nu, har varit med kompisar ;). Men nu bloggar jag i alla fall. Är jättetrött i mina ben, körde hårt på gympan. Men nu bjuder jag på en låt så bloggar jag mer senare ikväll. Pusshej ♥

Godmorgon

Godmorgon

Vaknade för drygt en kvart sen, nu ligger jag här och typ kollar facebook åså och ska snart fixa mig.
Hörs! :*

Popcorn

Har nyss FTat med Lollo, och nu käkar jag popcorn och tittar på BH90210. Hoppas alla läsare har haft en bra söndag. Pusshej så hörs vi imorgon! <3


Söndag

Tjena!

Nu är det söndag och sista dagen på helgen. Idag skippade jag dansen, jag kände mig för risig imorse.. Men nu mår jag lite bättre. Sitter och nördar en massa klipp på youtube av janoskians så heter deras kanal. Killarna är ju både roliga, modiga och snygga. Haha! ;-) Nu delar jag med mig ett klipp av dom, subscriba dom gärna på Youtube och kolla in fler klipp! :)

Kärlek i öronen.

Hello!

Sitter med One Directions ljuvliga musik i mina hörlurar just nu.. :D
Imorgon är det dans, jag antar att jag ska gå iaf. Det har blivit lite bättre med förkylningen nu.
Jaja. Ikväll blir det nog att leta på någon bra film att se på. Tips?

Pusshej sålänge.

Awkward

Ute regnar det..
Och jag sitter i soffan och tittar på Awkward på MTV. :)


Ofixad och snuvig

Godmorgon!
Har vaknat för en stund sen, åt frukost och startade maskinen (datorn). Idag har jag väl inga speciella planer. Måste väl försöka krya på mig, så jag får väl för de mesta ta det lungt. Har ni några planer för dagen? :D
Bjuder på en liten ofixad och osminkad bild osv, jao jao.

The Sims 3 + Disney

Hej!
Sitter och tittar på Disney och spelar The Sims 3. Kuligt ;-). Men idag mår jag lite bättre med snuvan och huvudvärken och halsen.. :)


Vill ha!

Gissa vem som kommer smöra för mamma när hon kommer hem? Haha, nädå ;)
-Och innan någon frågar, ja, jag satte ihop collaget själv.

Bloggläsning

Jao,
Sitter och läser lite bloggar hit och dit.. Måste snart ta mig en kall dusch, har svettats hela dagen.. -.-
Sen ska vi väl käka mat. Mums.. Haha. Men nu ska jag nog vandra iväg och ta en liten dusch. Pusspuss!

Bara till dig DU SOM TITTAR ;) ♥


Chelsea Settles

Sitter nu i soffan och tittar på Chelsea Settles på MTV och tycker synd om mig själv. Haha, nädå. Men när man är sjuk så har man liksom inget kul att skriva om. Har fått kommentarer där läsare tycker jag ska videoblogga. Men om vad? Nån som är villig att ge lite tips? :)

Sjuk

Godmorgon.
Idag är jag sjuk, så är inte i skolan. Men jag lyckas alltid bli sjuk när det är fint väder? -.- Jaja, ska väl ta de lungt nu ett tag, sen bloggar jag senare.♥

Hemma

Jag försökte göra ett inlägg innan vi drog på kalas. Men funkade tydligen inte.. Aja, nu är vi hemma i alla fall.. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, är så sjukt snuvig och har asont i halsen. Kanske får ta mig en tupplur eller nåt. Jaja, bloggar mer sen ;*


(god)morgon

Rubriken säger väl allt. Igår hade jag askul osv. Men nu har jag precis vaknat och sitter i soffan och är dyngförkyld.
Aja, sen ska vi på nåt kalas, senare.. Men pusshej. <3


RSS 2.0